Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

5-го грудня відбулась благодійна акція  за участю вітчизняних та першого і другого міжнародних  факультетів.
Основна мета - зібрати кошти на допомогу дітям з інвалідністю, які виховуються у будинках - інтернатах.

Захід був організований радою студентів медичної академії, студентами – іноземцями та волонтерами першого і другого медичних факультетів.

У святі благодійності  брали участь представники дванадцяти країн: Алжиру, Єгипту,  Індії,  Ізраїлю, Марокко, Нігерії,  Палестини, Сирії, Тунісу, Узбекистану, Франції, Республіки Чад.

Підтримати студентів прийшли викладачі та керівники академії. Зі словами вітання до студентів звернулась ректор академії, професор Т.О. Перцева. Вона побажала студентам творчої наснаги та успіхів і запевнила, що адміністрація академії сприятиме студентам у проведенні подібних благодійних акцій і надалі.

Намір організаторів – зміцнити дружбу між студентами різних національностей  та привернути увагу до надбань власного народу, звичаїв та традицій, був втілений в повною мірою.

На цьому заході було представлено майже сотню страв, які розкривають неймовірні  гастрономічні смаки та харчові уподобання та є частиною культурної спадщини кожного народу. Відвідувачі відзначають велику кількість, смак та креативність оформлення страв, представлених іноземними студентами.

Загалом позитивна, творча, дуже щира атмосфера акції сприяла хорошому настрою усіх присутніх. А коли настав момент прощатися, гості вечора одностайно виявили бажання зустрітися ще раз.

Під час акції було зібрано 8 тисяч гривень для вирішення нагальних потреб вихованців дитячих будинків – інтернатів.