Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

20 грудня 2016 року у ДЗ «ДМА» відбувся семінар «Можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень», проведений фахівцем з навчання Thomson Reuters Іриною Тихонковою. На семінарі було розглянуто практичні питання роботи з інформаційною платформою Web of Science, її основною колекцію найвпливовіших видань Web of Science Core Collection, аналітичними інструментами Journal Citation Report та Essential Science Indicators тощо. Про зацікавленість наукової спільноти ДЗ «ДМА» темою семінару свідчить значна кількість запитань від учасників семінару з різних аспектів даної тематики.

Особливою гордістю семінару був виступ завідувача кафедри онкології та медичної радіології ДЗ «ДМА», професора Бондаренко І.М., який 15 грудня 2016 г. отримав нагороду «Лідер науки України 2016. Web of Science award» в номінації «Вчений України. За надзвичайні досягнення». Ігор Миколайович присвятив свою нагороду 100-літтю Alma mater, подякував керівництву ДЗ «ДМА» за постійну підтримку, співробітникам кафедри - за активну і плідну роботу. Професор Бондаренко І.М. розповів про здобутки кафедри на ниві міжнародних клінічних досліджень, про досвід міжнародної співпраці з вченими понад 35 країн світу, а також представив відеоролик з церемонії нагородження, яку проводили МОН України спільно з компанією «Clarivate Analytics» та Національною академією наук.

Вітаємо Ігоря Миколайовича з нагородою, бажаємо йому подальших наукових звершень! А досвід такої активної міжнародної співпраці нехай стане взірцем для усіх науковців ДЗ «ДМА»!


 

Відеоматеріали семінару та церемонії нагородження:

1. Лекція Тихонкової Ірини «Можливості платформи Web of Science для якісних наукових досліджень»:

 

2. Заключна частина семінару із виступом професора Бондаренко І.М.:

 

3. Частина церемонії нагородження Web of Science Award 2016:

Науковий відділ ДЗ «ДМА»