Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

В усьому світі 14 лютого святкується День святого Валентина або День усіх закоханих. І хоч це свято стало популярним в Україні зовсім недавно, воно вже стало тим днем, якого чекають всі, хто хоче висловити почуття не тільки своїм половинкам, а також своїм рідним та близьким. Цей день святкується без прив'язки до релігії, а скоріше як додатковий привід сказати про почуття і влаштувати щось особливо романтичне, ніжне та приємне.

В нашій академії на День закоханих панувала надзвичайна атмосфера.Не дивлячись на те, що другий навчальний семестр уже у повному розпалі, студенти були сповнені сил і енергії, посміхались, дарували один одному валентинки. Активісти UMSA Dnipro підтримали цей флешмоб посмішок та влаштували чудову акцію до Дня святого Валентина. Погодьтеся, як приємно отримати валентинку з вітанням в цей день! Також не обійшлося без солодощів - кожен студент, викладач, робітник нашого навчального корпусу отримав солодкий презент! А інші бажаючі, в якості подарунка до свята, могли отримати безкоштовні презервативи:) 

Ми зрозуміли, що дарувати подарунки в цей день настільки ж приємно, як і отримувати:) Тож кохайте та будьте коханими. Нехай кожен день приносить Вам радість, а Ви даруйте її своїм рідним!

Жодний захід комітету репродуктивного здоров'я не проходить без МЦД | Молодіжний Центр Дніпропетровщини, який завжди йде назустріч та допомагає в нашій спільній та дуже потрібній справі! Від колективу UMSA Dnipro висловлюємо велику подяку! 
#UMSA#UMSA_Dnipro#Dnipro#MЦ