Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06
Зовсім нещодавно студентки нашої Дніпропетровскої медичної академії повернулись з Берліну, куди вони змогли потрапити за програмою молодіжного обміну. 
 
Учасниками програми стали троє дівчат з 1 медичного факультету, які є активними членами організації UMSA Dnipro. Це Богдан Алла, яка є студенткою 5 курсу та головним керівником UMSA у м. Дніпро, Фетисова Дар'я - голова локального комітету SCORP, а також Голубка Анастасія-голова локального комітету SCORA. 
 
Програма молодіжного обміну відбувалася в період з 15 по 30 березня. За ці два тижні учасники мали змогу насолодитися культурою міста, отримати навички неформальної освіти, а також познайомитися зі студентами-медиками з однієї з передових країн світу - Німеччини.
 
Як розповідають дівчата, кожен день подорожі був розписаний, тому весь цей час було чим зайнятись. Зазвичай, у першій половині проводились тренінги, присвячені неформальній освіті, які виявили корисними навіть у медичній практиці. Після тренінгів організовувались екскурсії по визначним місцям та музеям, що додавало ще більшого інтересу поїздці.
 
Крім цього, нашим студенткам вдалося зустрітися з представниками BVMD , відвідати клініку Шаріте, Музей медицини, відділення Паліативної медицини, а також побувати на екскурсії по корпусах університету Шаріте від студентів-медиків.
 
Зі слів дівчат, два тижні в середовищі освічених та активних студентів зі всієї країни заряджають енергією, тому побажання для всіх студентів: більше працюйте над собою, рухайтесь вперед, а також будьте активними учасниками UMSA та з'їздіть на обміни!
 
UMSA# 2017# Berlin#