Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

З 25 по 29 вересня на базі спортивного комплексу медакадемії пройшов турнір з футзалу імені Георгія Вікторовича Дзяка. Як повідомляє Студентська рада ДМА, протягом трьох днів запеклу боротьбу вели команди І та ІІ медичних факультетів, міжнародного факультету, стоматологічного факультету та ФК Дніпро ФАМ(Футбольна асоціація медиків). Було проведено десять захоплюючих матчів, де команди змогли проявити себе в боротьбі за першість.

В перший день відбулось урочисте відкриття та дві гри. У першій грі зійшлися команди І та ІІ медичних факультетів. Наступна гра відбувалася між студентами міжнародного факультету і Дніпро ФАМ, і закінчилася перемогою останніх. У другий та третій день відбулося по чотири гри, за результами яких було встановлено переможця.

Перше місце посів ФК Дніпро ФАМ, на другому місці опинилася команда І медичного факультету, а третє місце виборов міжнародний факультет. За результатами трьох днів ФК Дніпро ФАМ отримали 12 очків, не програвши жодної гри. І медичний факультет та міжнародний факультет набрали по 7 очків, здобувши дві перемоги, один програш та одну нічию. Проте за різницею забитих-пропущених голів І медичний факультет таки випередив супротивників, посівши друге місце.

Ми дякуємо усім учасникам та організаторам турніру за неймовірні емоції та завзяту боротьбу!