Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Осінь цього року радує нас сонячними ранками і теплими вечорами. Вона настає по всіх фронтах і приносить із собою не лише радісний ґвалт школярів, а й невеселу картину вуличного безладу. Тому завзята команда студентства Дніпропетровської медичної академії не змогла залишитися осторонь.

Загальними зусиллями внутрішньоакадемічних ЗМІ було поширено інформацію про грандіозний суботник. І нарешті, першої жовтневої суботи активні студенти Дніпропетровської медичної академії, озброївшись пакетами, рукавичками та інвентарем, з радістю вийшли на стежку боротьби зі сміттям. До роботи залучилися двадцять сім небайдужих студентів медакадемії на чолі з відповідальною головою волонтерства Тетяною Ступак та Анастасією Анісімовою.

На загальних зборах було вирішено прибрати такий знайомий кожному студенту Мандриківський спуск, що бере початок біля Південного залізничного вокзалу і завершується гуртожитками академії. Понад 700 метрів засміченого газону та доріг.

Дякуючи небайдужості та активній громадській позиції студентів, спільними зусиллями усіх курсів було прибрано і окультурено всю протяжність Мандриківського спуску. Врешті-решт було зібрано більш ніж 70 великих пакетів зі сміттям. Усі учасники отримали неперевершений настрій та зробили вагомий внесок у боротьбі за чистоту довкілля.