Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

З початку червня на кафедрі медицини катастроф та військової медицини розпочалися навчальні збори зі студентами, що навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу.

5 червня особовий склад кафедри та студенти під керівництвом завідувачки кафедри, професора Сорокіної О.Ю. здійснили виїзд на загальновійськовий полігон в смт Гвардійське. Студенти у складі трьох навчальних підрозділів вивчили та вдосконалили знання згідно з вимогами Бойового статуту Сухопутних військ Збройних Сил України та основами загальновійськового бою (з тактичної, розвідувальної, інженерної, стройової, психологічної підготовки, військової топографії, підготовки зі зв’язку, радіаційного, хімічного, біологічного захисту, тактичної медицини та виконали навчальні стрільби).

Після того як студенти відпрацювали всі навчальні питання керівник заняття, професор Сорокіна О.Ю підбила підсумки з усім особовим складом і окремо зі старшими – на навчальних місцях. По завершенню заходу визначили ступінь виконання поставлених цілей, стратегію щодо усунення виявлених недоліків та оголосили оцінки. При підведенні підсумків зі старшими основна увага зверталась на їх уміння організовувати навчання на навчальних місцях і впевнено керувати діями студентів.