Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

19 червня в рамках ділової поїздки, з метою зміцнення двостороннього співробітництва, в тому числі економічній, культурно - гуманітарній та освітній сфері, в м. Дніпро перебував Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні пан Абдуалієв Алішер Хабібуллаєвич.

Пан Посол завітав з візитом до Дніпропетровської медичної академії, де навчаються 230 громадян Узбекистану. В конференц - залі відбулась зустріч поважного гостя з ректором Т.О. Перцевою, першим проректором І.С. Шпонькою, деканом першого міжнародного факультету О.В. Ковтуненком, деканом стоматологічного факультету О.О. Гудар'яном, начальником відділу міжнародних зв'язків А.Е. Левих, на якій обговорювали нагальні питання навчання, життя та побуту студентів - громадян Узбекистану.

Ректор ДМА, професор Т.О. Перцева зазначила, що в академії дотримуються високих стандартів якості освіти, дбають про зміцнення матеріально - технічної бази і облаштування навчальних класів новітнім обладнанням для відпрацювання практичних навичок майбутніх лікарів.

Студенти - громадяни Узбекистану виявляють неабияку зацікавленість в медичній освіті і мають хороші результати у навчанні, а цьогорічна випускниця стоматологічного факультету Сабіна Юлдашева отримає диплом з відзнакою і грамоти керівництва академії.

Пан Посол подякував ректорату академії за створення комфортних умов для навчання і проживання студентів в гуртожитках і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю. Також пан Посол зустрівся з студентами - громадянами Узбекистану і побажав ім успіхів у навчанні.