Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

20 і 21 вересня в Goodson Business&Relax Hotel, на міжнародній конференції вперше в Україні розглядатимуть усі аспекти хірургії молочної залози: онкопластична, естетична, реконструктивна, а також лімфатична хірургія.

В ній беруть участь 130 лікарів з Києва, Харкова, Дніпра, Запоріжжя, Кременчука, Вінниці, Миколаєва, Одеси і Республіки Вірменії.

Організатори заходу - Клінічний онкологічний диспансер, головний лікар О.І.Балашова і кафедра хірургії 1 Дніпропетровської медичної академії, завідувач кафедри професор Я.С. Березницький запросили експертів найкращих клінік Іспанії, Англії, Франції, Ізраїлю, Туреччини, Мексики та інших країн світу з метою обміну досвідом, отримання нових знань та визначення правильного підбору  інноваційних методів хірургії молочної залози відповідно до визначених завдань.

Розвиток лімфатичної хірургії в Україні є нагальною потребою, оскільки 30% жінок після оперативного лікування раку молочної залози мають лимфедему. Це ускладнення призводить до значного зниження якості життя і втрати працездатності. Нова технологія, яку  на конференції представляє провідний хірург  Jame Masia (Іспанія), дає таким пацієнтам шанс на повноцінне життя.

Програма міжнародної конференції передбачає два дні насиченої динамічної комунікації між учасниками та експертами.