Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

27 грудня в народному музеї академії члени вченої ради зібралися на останньому засіданні в  цьому році. Святкової атмосфери додавала мерехтлива ошатно вбрана яскравими прикрасами ялинка. Голова вченої ради, ректор, член.-кор. НАМН, професор Тетяна Олексіївна Перцева розпочала зібрання з вручення дипломів і почесних грамот.

По завершенню привітань та  нагородження усі члени вченої ради одержали теки, значки, шарфи з емблемою медичної академії, а також календарі на новий 2019 рік. Оцінюючи результати роботи за рік, що минає, ректор Т.О. Перцева відзначила, що  академія успішно пройшла  незалежну сертифікацію розробленої та впровадженої системи управління якістю за міжнародними стандартами ДСТУ ISO 9001- 2015 (ISO 9001 2015, IDT) та отримала сертифікат, який підтверджує, що в академії існує ефективна система контролю якості, проведення освітньої та наукової діяльності в галузі охорони здоров’я.                                        

Присутнім були представлені звіти голів спеціалізованих вчених рад із захисту дисертацій за 2018 рік і завдання щодо удосконалення роботи  у 2019 році  (доповідачі – член-кор. НАН та НАМН України, професор Л.В. Новицька-Усенко, професор Л.Р. Шостакович- Корецька, професор І.В. Твердохліб, професор В.О.Потапов).  А також звіт з гуманітарно – виховної роботи протягом 2017- 2018 навчальному році (доповідач - помічник 1 проректора, доцент О.В. Добридень).

Наостаннє члени вченої ради академії зробили святкові знімки біля новорічної ялинки.

Більше фото за посиланням https://photos.app.goo.gl/KXKr8TPB3gHW8rvj6