Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

17 квітня на сцені аерокосмічного центру національної освіти молоді ім. Макарова в рамках міжвузівського фестивалю «Студентська весна-2019», відбувся звітний концерт колективів та виконавців медичної академії.

Тему цьогорічного ювілейного 50-го фестивалю журі визначило як «Кохання». Так склалось, що саме цього тижня виповнилось  455 років з дня народження  співця кохання Вільяма Шекспіра, тож свій виступ наші студенти присвятили саме йому.

Акторський склад студентів презентував на сцені уривки з трагедій «Річард ІІІ» та «Ромео  і Джульєта», комедій «Приборкання норовливої», «Багато галасу даремно» , «Сон літньої ночі», а Гамлет з Гораціо розмірковували разом з глядачами, як багато в житті кожного значить кохання.

Все дійство супроводжувалося феєричними виступами талановитих колективів клубу студентів- «Паприка», «АкадеМІХ», «Каскад», «Ерідан», «Екскурс», «Струни серця», «Діана» та кращими виконавцями від кожного факультету.

Привітати студентів зі святом завітали: ректор Тетяна Олексіївна Перцева, проректор з науково-педагогічної роботи Леонід Юрійович Науменко та голова профкому Василь Васильченко.

Лауреати міжвузівського фестивалю будуть оголошені журі в травні на гала-концерті фестивалю.