Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Наприкінці минулого тижня викладачі кафедри загальної та клінічної фармації запросили вихованців Дніпропетровського дитячого будинку-інтернату № 2 ДОС відвідати музей анатомії.

Доцент В. Ю. Слесарчук, доцент Т. М. Потапова, ст. лаборант О. В. Щербаченко, Л. Ф. Малахова на чолі із завідувачем кафедри О. А. Подплетньою, а також студенти-фармацевти 2, 3 та 5 курсів з України, Марокко, Тунісу, Узбекистану допомогли дітям з інвалідністю побувати в музеї анатомії, де зберігаються понад 1000 наукових експонатів і лікувальних препаратів, який був заснований фундатором кафедри анатомії професором М. С. Кахіані ще до Другої світової війни.

Викладач кафедри анатомії О. О. Яковець провела цікаву екскурсію музеєм, під час якої розповіла про видатних вчених-анатомістів нашої академії, розвиток анатомії в Україні та світі.

Гості виявили неабияку зацікавленість експонатами музею та анатомічною будовою людського тіла. А студенти-фармацевти із задоволенням ділилися своїми знаннями та відповіли на численні запитання.

Колектив кафедри постійно цікавиться життям дітей із ДЦП та наслідками поліомієліту  будинку-інтернату № 2 ДОС. Спільно з педагогами проводить заходи, спрямовані на те, щоб підтримувати у вихованців закладу  зацікавлення до медичних знань , ближче познайомитись з професією лікаря та приділити увагу і допомогти вирішити їхні нагальні потреби.