Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Здобувач вищої освіти 2 курсу навчання Національного фармацевтичного університету (м. Харків) за спеціальністю 226 «Фармація. Промислова фармація», ОП «Клінічна фармація» Єгор Чуфицький пройшов навчання за програмою внутрішньої мобільності на кафедрі загальної та клінічної фармації Дніпровського державного медичного університету і поділився своїми враженнями та думками:

«Важливою для кожного здобувача вищої освіти будь-якої спеціальності є можливість брати участь у програмах мобільності - як у внутрішніх, так і зовнішніх. Це можливість отримати додаткові знання та досвід співпраці з колегами з закладів вищої освіти (ЗВО)- партнерів. Це величезне вкладення у професійну реалізацію та майбутнє працевлаштування.

На мою думку, ця програма – це розширення горизонтів співпраці між медичними ЗВО України. Особисто для мене – це програма розширення моїх знань у сфері клінічної фармакології, адже саме з нею я хочу пов’язати свій майбутній науковий шлях.

У таких програм є величезна перспектива, оскільки концепції викладання освітніх компонентів у ЗВО медичного профілю дещо відрізняються, і це сприяє розвитку академічної еластичності знань у здобувачів. В умовах сьогодення це є дуже важливим у професійній діяльності працівників сфери охорони здоров’я.

З одного боку, це можливість для ЗВО дізнатися більше про здобувачів, що беруть участь у таких програмах, з іншого - про специфіку викладання, про слабкі та сильні сторони освітнього процесу в різних ЗВО. Все це, безумовно,  сприятиме загальному підвищенню рівня якості викладання. Тож вважаю такі ініціативи дуже позитивними ставлюся до таких ініціатив і готовий брати участь у подальших проєктах такої направленості.

Наостанок хотів би подякувати всім, хто надав мені можливість пройти внутрішню академічну мобільність у Дніпровському державному медичному університеті! Розширяємо освітні горизонти разом!»