Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

У Міжнародний день здоров'я студентки ДДМУ Ніколь Забула та Єва Потіна, провели лекцію для учнів 9-их класів Наукового медичного ліцею"Дніпро" на тему: "Здоровий спосіб життя — вибір успішних і щасливих". Про це повідомив волонтерський сектор Ради студентів нашого університету.

Під час онлайн-зустрічі були розглянуті основні правила здорового способу життя, важливість раціонального харчування, а також тема шкідливих звичок.

Безумовно, в основі здорового способу життя лежить індивідуальна система поведінки та звичок кожної окремої людини. Дотримання засад здорового способу життя – це уникнення поведінки, що шкодить здоров’ю, а також дотримання такої, що сприяє його збереженню. Про це і говорили.

Розбиралися з елементами здорової поведінки, а саме: здорове харчування, достатня рухова (фізична) активність, внутрішня гармонія, відсутність шкідливих звичок. Обговорюючи тему шкідливих звичок, учасники заходу розбиралися, як сильно шкодить організму паління, до чого призводить надмірне вживання алкоголю та як впливають на організм наркотики.

Ліцеїсти брали активну участь в обговорюванні, ставили нашим студентам питання, а також ділилися своїми думками щодо запропонованої теми. Було цікаво і корисно. Адже фізичне здоров’я впливає на успішне щасливе життя людини в цілому. Спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.