Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

23 червня 2023 р. на міжнародному факультеті (декан – професор Р.В. Разумний) відбулася церемонія вручення дипломів «доктор медицини» 74 громадянам іноземних держав із 17 країн світу.

Захід пройшов в музеї історії ДДМУ імені І. І. Крижанівської.

Напередодні, на засіданні вченої ради, грамотами ректора були відзначені випускники міжнародного факультету, які продемонстрували високий рівень знань та брали активну участь у громадській діяльності університету.

На церемонії вручення дипломів з привітальним словом до випускників звернулася ректор ДДМУ, академік НАМН України, професор Тетяна Перцева, яка висловила їм свої побажання:

«Вірте в себе, безстрашно відкривайте нові життєві горизонти, цінуйте студентську дружбу. Пам’ятайте настанови ваших вчителів і виявляйте повагу до батьків.

Бажаю вам, дорогі наші випускники, успішно досягти всіх життєвих цілей, які ви поставите перед собою. Нехай усі вершини, які ви задумали здолати, вам підкоряться, а перепони стануть викликом до нових перемог! Успіх на довгому професійному шляху – це підсумок щоденних маленьких зусиль.

Будьте сильними та творчими, любіть Україну та свою alma mater!».

У залі панувала святкова атмосфера, вирували прекрасні емоції. А яскраві мантії докторів філософії, які за традицією одягають іноземні випускники, подарували всім чудовий настрій. Впевнені, що згадку про навчання в українському виші та вдячність вчителям наші вихованці залишать у своїх серцях на все життя, в якій би країні світу вони не знаходилися.

Світлини на згадку – фотографа ДДМУ Ярослава Зянька.