Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Проєкт “Реабілітація травм війни” має за мету підтримку та впровадження в Україні активної та доказової реабілітації для всіх, хто цього потребує. В тому числі через впровадження якісної освіти для фахівців з реабілітації.

Якість реабілітаційної допомоги багато в чому залежить від того, які фахівці приходять в систему охорони здоров’я, з яким рівнем кваліфікації вони випускаються з закладів вищої освіти. Тож одним із завдань проєкту є допомогти університетам поліпшити спроможність випускати професійних фахівців через впровадження оновлених освітніх компонентів разом із фахівцями, експертами, викладачами українських університетів за підтримки закордонних експертів та менторів міжнародного рівня розробити навчальні дисципліни, з урахуванням наших національних особливостей.

З боку ДДМУ участь у проєкті «Реабілітація травм війни» беруть фахівці кафедри фізичної реабілітації, спортивної медицини та валеології викладач та аспірант Анна Тоцька й викладач Анжела Бокій. Наприкінці грудня 2023 р. вони взяли участь в онлайн-воркшопі, на якому презентували навчальні дисципліни “Професійне мислення ерготерапевта” та “Ерготерапія для осіб з травмами війни” за спеціальністю 227 “Терапія та реабілітація”.

Дякуємо менторам та експертам, завдяки яким цей проєкт став можливим.