Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Вивчення фармакології є ключовим елементом формування клінічної компетентності. Студенти вдосконалюють навички управління ліками, опановуючи найвищий стандарт медичної практики.

Розуміння взаємодії ліків та організму людини допомагає розробляти безпечні та ефективні плани лікування, розуміти побічні ефекти та індивідуальні особливості пацієнтів.

Колектив кафедри фармакології, у процесі навчання вдало поєднує новітні освітні технології з історичними надбаннями фармакологічної школи, яку створювали відомі професори Г. Є. Батрак, С. І. Хрустальов, В. О. Крауз, О. Т. Зленко, В. Й. Мамчур, їхні учні та послідовники.

У зимову екзаменаційну сесію іспит з фармакології складали здобувачі вищої освіти 3-го курсу стоматологічного факультету (як аудиторної, так і дистанційної форми навчання). Студенти складали комплексний іспит у формі тестування. Екзаменатори відзначили добре знання матеріалу.

Для вітчизняних студентів медичного факультету і факультету медицини та фармації організовано підсумкові семінарські заняття в аудиторному форматі з використанням комп'ютерних технологій як уніфікованого об’єктивного методу оцінювання, а також усної співбесіди з викладачами екзаменаційної комісії. Для тих студентів, які перебувають за кордоном, оцінювання проведено дистанційно. Викладачі кафедри відзначили високий рівень знань у більшості здобувачів вищої освіти.