Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Перша у 2024 році конференція Dermaschool пройшла наживо 28 лютого у м. Дніпрі. Захід організований кафедрою шкірних та венеричних хвороб ДДМУ (завідувач – професор Тетяна Вікторівна Святенко) та школою практичної дерматокосметології Dermaschool.  

Відкрила конференцію ректор ДДМУ, академік НАМНУ, професор Тетяна Олексіївна Перцева. Вона привітала учасників і зупинилася на професійній діяльності та наукових досягненнях професора Валерія Павловича Федотова, 85-річчю якого був присвячений цей захід. Професор Федотов – один з найвідоміших дерматовенерологів України, педагог, вчений, засновник наукової школи, який зробив значний внесок у розвиток вітчизняної науки.

У конференції взяли участь 136 лікарів із Харкова, Полтави, Запоріжжя, Хмельницька, Києва, Одеси, Дніпра та Дніпропетровської області. До участі долучилися спікери з різних регіонів країни, серед яких не тільки дерматологи, а й фахівці інших суміжних спеціальностей - алергологи, гінекологи, інфекціоністи, імунологи. Була представлена  велика кількість нових випадків захворювань та оновлених протоколів лікування.

Унікальність конференцій Dermaschool полягає в тому, що тут нова інформація поєднується з клінічним розбором випадків, а провідні спеціалісти у галузі дерматовенерології представляють найцікавіші кейси зі своєї практики. Метою цього проєкту є регулярне надання наукової інформації стосовно дерматокосметології у різних форматах задля підвищення якості надання дерматовенерологічної допомоги хворим в Україні.