Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Зустріч з лікарями-інтернами, які закінчують своє навчання в інтернатурі у 2024 році, відбулася в ДДМУ в форматі онлайн.

На актуальні питання випускників інтернатури 2024 року відповідали представники департаменту охорони здоров'я Дніпропетровської ОВА, а саме начальниця відділу кадрової роботи Ольга Устимчук, головний спеціаліст відділу кадрової роботи та післядипломної медичної освіти управління фінансово-ресурсного забезпечення та післядипломної медичної освіти департаменту охорони здоров'я Яна Понисько та представники керівництва ДДМУ.

Наш навчальний заклад представляли ректор, академік НАМН України, професор Тетяна Перцева, перший проректор, професор Ігор Шпонька та в.о. декана факультету післядипломної освіти Юлія Площенко.

У заході взяли участь майже 300 лікарів-інтернів, які навчаються в ДДМУ за спеціальностями "Внутрішні хвороби", "Дерматовенерологія", "Загальна практика - сімейна медицина", "Інфекційні хвороби", "Неврологія", "Медицина невідкладних станів", "Отоларингологія", "Офтальмологія", "Ортопедія та травматологія", "Педіатрія", "Психіатрія", "Фізична та реабілітаційна медицина", "Лабораторна діагностика, вірусологія, мікробіологія».

Ольга Устимчук розповіла присутнім про можливості майбутнього працевлаштування після отримання сертифіката лікаря-спеціаліста, про кількість вакантних місць в лікувально-профілактичних закладах Дніпропетровської області, а також надала "маршрутного листа" для працевлаштування після звернення до обласного департаменту охорони здоров’я.

Представники університету роз’яснили всі питання щодо цьогорічних змін та особливостей, які стосуються випускників інтернатури.