Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

13 вересня 2017 року на базі кафедри мікробіології, вірусології, імунології та епідеміології Дніпропетровської медичної академії відбулась зустріч в рамках Програми з написання наукових робіт (ПННР), що фінансується Агентством Зменшення Загрози Міністерства Оборони Сполучених Штатів Америки (АЗЗ МО США) в рамках Програми зменшення біологічних ризиків, встановленої між Урядом України та США. Програма з написання наукових робіт розпочала свою роботу у 2015 році, і головним її завданням є надання можливості українським вченим поширювати свої наукові здобутки здля підтримки концепції «Єдине Здоров`я»

До участі у зустрічі були запрошені студенти, аспіранти, молоді науковці, вчені з досвідом та всі бажаючі, хто хотів дізнатись більше про можливості публікації результатів своїх наукових досліджень у виданнях з високим імпакт-фактором за кордоном. В якості доповідачів були запрошені Ерік Бортц - доцент кафедри біологічних наук Університету Аляска, Анкоридж, США (University of Alaska, Anchorage, USA), а також представник Програми з написання наукових робіт. 

Зустріч проходила у вигляді лекції, після якої, всі бажаючі мали можливість отримати відповіді на запитання та ближче поспілкуватись з доповідачами. Основною метою цієї події було надання кращого розуміння про написання наукових робіт відповідно до міжнародних стандартів та всесвітньо визнаних практик. Були також охоплені такі питання, як процес публікації статей в міжнародних виданнях, вибір цільового журналу, основні перешкоди, що можуть затримати публікацію та інше.   

Одним із ключових питань, яким була присвячена зустріч, це підвищення обізнаності науковців Дніпропетровської медичної академії про можливість взяти участь у щорічному науковому Симпозіумі в рамках Програми з написання наукових робіт, що відбудеться у квітні 2018 року, у Києві. Учасники зустрічі отримали вичерпну інформацію про Симпозіум, а всі бажаючі залишили свої контактні дані, щоб отримати вчасне повідомлення про початок періоду подачі тез для участі.