Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

16 лютого 2018 року в ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» було продовжено славну щорічну традицію – проведення студентської благодійної ярмарки з нагоди святкування Масляної. Ця радісна подія об’єднала навколо себе студентів, викладачів та співробітників усіх факультетів академії, які створили незабутню святкову, дружню, теплу і захоплюючу атмосферу свята. Під час ярмарки студенти академії пригощали млинцями та солодощами усіх бажаючих.

Смакові якості, естетичну презентацію і вишуканість студентських столів змогли оцінити незалежні члени журі у складі: декан І медичного факультету, професор Ю.В. Сілкіна, начальник науково-дослідного сектору, професор О.А. Шевченко,  завідувач студентського клубу Т.М. Трусова. Усіх присутніх вразила атмосфера свята, неординарність, творчий підхід і професіоналізм студентів у питаннях підготовки святкових столів і енергійних розваг.

Протягом усієї святкової ярмарки настрій присутнім своїми яскравими виступами підіймали творчі колективни академії. Серед молоді панувало відчуття гармонії, захвату, культурного збагачення, радісний настрій та оптимізм.

Усі виручені від благодійної ярмарки кошти було вирішено спрямувати на допомогу дитячому будинку у с. Поливанівка Магдалинівського району.

За рішенням суддів перше місце посіли студенти волонтерського сектору Ради студентів академії. Переможці вибороли квитки до театру опери і балету на виставу «Симфошоу», які люб’язно надала адміністрація театру.

Цей урочистий і веселий захід надовго залишиться у серцях і спогадах студентської молоді, яка проявила особливу зацікавленість і доклала значних зусиль для успішної реазізації події. 

Студенти ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» беруть постійну участь у благодійних заходах, зокрема, опікуються  знедоленими дітьми у дитячих будинках, допомагають людям похилого віку, ветеранам, соціально незахищеним людям, воїнам АТО. Студенти-волонтери надають активну допомогу по догляду, проводять збір коштів на придбання ліків, засобів гігієни, іграшок для дітей-інвалідів, виступають з концертами до Дня Святого Миколая, Міжнародного Дня захисту дітей, Дня Перемоги, Дня людини похилого віку, Новорічних і Різдвяних свят.

Дякуємо всім за небайдужість!