Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Шановні випускники!

Щорічний випуск здобувачів освіти – визначна подія в житті нашого навчального закладу і доленосна сходинка вашого професійного становлення.

Позаду насичений шлях до знань з численними іспитами і заліками, випробуваннями, пов’язаними з пандемією Сovid-19 і війною. Цей період став підтвердженням нашої єдності і незламності.

Попри всі труднощі ви отримали якісні знання, озброїлися практичними навичками надання медичної допомоги, навчилися лікарського мислення. Це перший капітал, покладений у скарбницю лікарської професії. Вміння відстоювати свої переконання обов'язково знадобиться вам у майбутньому.

Однак медицина немає межі, за якою можна зупинитися на досягнутому. Попереду світла захоплива дорога з великими можливостями. Упевнено рухайтеся до вершин лікарського мистецтва, будьте конкурентоспроможними в боротьбі за здоров’я наших громадян.

Вірте в себе, сміливо долайте нові життєві горизонти і зберігайте відданість студентській дружбі. Пам’ятайте настанови ваших вчителів і шануйте батьків. Нехай усі вершини, які ви запланували подолати на життєвому шляху, обов’язково підкорюються, а перешкоди, які трапляються, кличуть вас до нових перемог.

Вітаю вас зі святом 103-го випуску Дніпровського державного медичного університету. Нехай вам щастить на довгій ниві професійного життя. Будьте сильними і креативними, любіть Україну і свою альма-матер.

 

Тетяна ПЕРЦЕВА,
pектор, академік НАМН України, професор