Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Студенти нашого університету, громадяни Індії, що навчаються на міжнародному факультеті, в дружному колі відзначили національне свято свого народу – День незалежності Індії.

15 серпня в Індії відзначається свято, яке шанує кожен громадянин. В цей день по всій країні влаштовують видовищні дійства. Спочатку проходить військовий парад, після якого відбувається масове та яскраве святкування. Живі квіти, стрічки, гірлянди, яскраві фарби й національна символіка – цим прикрашають не лише будівлі, а й обличчя та одяг.

Наші студенти завжди демонструють зразки високого патріотизму, шанують свою культуру та мову. Студенти з Республіки Індія, що здобувають медичну освіту в ДДМУ і зараз знаходяться у Дніпрі, влаштували свято в рідному для них морфологічному корпусі університету. У День незалежності Індії під рідним прапором вони спілкувалися з рідними, вітали один одного, співали національних пісень, приймали вітання від українських друзів.

Вітаємо наших студентів, громадян Індії, з Днем незалежності їхньої держави! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів в навчанні та майбутній професійної діяльності. Миру та процвітання Індії та її громадянам! Невдовзі День незалежності відзначатиме й Україна. Впевнені, що радість цього свята наші іноземні студенти розділять з українцями на знак вдячності до країни, в якій навчаються.