Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

16 грудня 2023 року Федерація шахів Дніпра спільно з Дніпровським державним медичним університетом провели благодійний шаховий турнір.

Учасників турніру, серед яких були й студенти нашого університету, привітала ректор ДДМУ, академік НАМН України, професор Тетяна Перцева. Вона підкреслила важливість інтелектуального спорту в молодіжному середовищі. Подякувала учасникам і організаторам, які продовжують підтримувати традиції та популяризують інтелектуальні види спорту в непростих умовах  сьогодення.

Програма заходу передбачала 2 розділи:

Турнір А: для шахістів з рівнем підготовки від 1 розряду включно й вище. З результатами можна ознайомитись за посиланням:

https://www.chessmanager.com/.../6475296782417920/results/9

Турнір В: для шахістів-любителів від 18 років, студентів та гравців від 3 до 2 розряду включно. З результатами можна ознайомитись за посиланням:

https://www.chessmanager.com/.../5140556976488448/results/7

Вітаємо переможців та призерів! Дякуємо  міжнародному гросмейстеру та національному арбітру з шахів Геннадію Гутману та кандидату в майстри спорту з шахів Анастасії Байрамовій, які забезпечили професійне та об’єктивне суддівство.

Від попечителя ФШД Іллі Баклінова, салонів інтер'єру «Arte Di Vita» та мережі магазинів «Дім посуду» учасникам турніру були вручені додаткові призи у різних категоріях.

Шаховий турнір мав ще одну мету – благодійний збір на потреби Збройних Сил України. Було зібрано 19 150 грн, які будуть перераховані спецпідрозділу ЗСУ  на  ремонт автівки. Дякуємо всім, хто долучився!